top of page

van de 
Kaart

 

Voorgerechten – starters

 

 

Kreeftenravioli met bisque – bloemkool en paksoi

(suppl. 10g Osietra Royal Belgian Caviar – 20,00)

Lobster ravioli with bisque – cauliflower en boksoy

(suppl. 10g Osietra Royal Belgian Caviar – 20,00)

29.00

 

Kalfskroket met zwezerik – erwt, zilverui en pickles

Veal croquette with sweet breads – peas, silver onion and pickles

28.00

 

Japans groenten flensje – limoen, koolrabi en shiitake

Japanese vegetable pancake – lime, kohlrabi and shiitake

26.00

Hoofdgerechten – Main dishes

 

Wilde zeebaars met gerookte paling – geplette aardappel, tomaat en spinazie

Wild sea bass with smoked eel – crushed potato, tomato and spinach

38.00

 

Filet pur met seizoengroenten en frieten  (saus naar keuze)

Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries

(sauce of your choice)

38.00

 

Pasta stracciatella – groene asperge, shiitake en pijnboompit

Pasta stracciatella – green asparagus, shiitake and pinenut

30.00

bottom of page