top of page

van de 
Kaart

 

Voorgerechten – starters

 

 

Kort gebakken tonijn – bulgur salade, soja en beukenzwam

Tuna tataki with bulgur salad, soy and beech mushroom

29.00

 

Krokante zwezerik– geprakte aardappel, spekjes en zure room

Crispy sweetbreads – mashed potatoes, bacon and sour cream

30.00

 

Carpaccio van knolselder – salade van walnoot, hervekaas en vijgjes

Celeriac carpaccio – walnut, Herve cheese and figs salad

26.00

Hoofdgerechten – Main dishes

 

Zeetong ‘beurre rouge’  – julienne groenten, aardpeer en polderaardappel

Sole meuniere with butter sauce – fine vegetables, jerusalem artichoke and potatoe

45.00

 

Fazant ‘fine champagne’ – wintergarnituur met kroketjes

Pheasant ‘fine champagne’ sauce – seasonable vegetables and potato croquettes

38.00

 

Filet pur met seizoengroenten en frieten  (saus naar keuze)

Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries

(sauce of your choice)

39.00

 

Pasta funghi met wintertruffel – pompoen, salie en Parmezaan

Mushroom pasta and truffle with pumpkin, sage and parmesan cheese

30.00




Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 25,00 – hoofdgerecht 38,00



 

bottom of page