top of page

van de 
Kaart

 

Voorgerechten – starters

 

 

Gerookte zalm met avocado – aardappel, sesam en groen asperge
Smoked salmon with avocado – potato, sesame and green asparagus
26.00

Krokant gebakken zwezerik– erwt, boterboon en dragon

Crispy sweet breads – peas, beans and tarragon
30.00

Coeur de boeuf tomaat & mozarrella – basilicum dip

Tomato & mozarrella – basil dip
26.00

Hoofdgerechten – Main dishes

 

Zeetong meuniere met tartaarsaus – slahart en frieten
Sole meuniere with tartar sauce – lettuce and belgian fries

45.00

Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)

Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)


38.00

Pasta funghi met zomertruffel – groene asperge, erwt en parmezaan

Mushroom pasta and truffle with asparagus, broad bean and parmesan cheese


30.00




Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 25,00 – hoofdgerecht 35,00



 

bottom of page