van de
Kaart
Voorgerechten - Starters
Kaaskroket - zomertruffel
Cheese croquette – summer truffle
29.00
Krokante zwezerik – Madeira, doperwt en tuinboon
Crispy sweetbreads with Madeira, pea and broad bean
34.00
Gerookte zalm – flatbread, wortel humus en tuinkruiden
Smoked salmon – flatbread, humus and green herbs
28.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Zeetong gebakken op graat – salade, frieten en tartaar
Sole ‘Meunière’ – green salad, tartare sauce and Belgian fries
45.00
Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Suppl. ganzenlever + 12.50
Beef filet with seasonal vegetables and Belgian fries
(sauce of your choice)
42.00
Pasta ratatouille en kerstomaat – geitenkaas
Pasta with cherry tomato and goat cheese
33.00
Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 28,00 – hoofdgerecht 38,00