top of page

van de 
Kaart

Voorgerechten – starters

 

 

Brandade van kabeljauw met gerookte zalm en kaviaar 

mousse van tuinkruiden, brioche en soja

Cod brandade with smoked salmon and caviar – green herbs mousse, brioche and soy

30.00

 

Terrine van hert en ganzenlever

compote van vijg, witloofsalade en balsamico

Venison terrine with goose liver – fig chutney, chicory salad and balsamico

26.00

 

Cannelloni van fazant met cecina de buey

gele wortel, ricotta en mousseline

Pheasant cannelloni with spanish ham – carrot cream, ricotta and mousseline sauce

26.00

 

Carpaccio van knolselder met hervekaas – walnoot, vijgen en witloof

Celeriac carpaccio with cheese – walnut, figs and chicory

 

24.00

 

Coquilles met garnalen – bisque, bosui en schorseneren

Scallops with shrimps – bisque sauce, spring onion and salsify

29.00

 

 

 

Hoofdgerechten – Main dishes

 

 

Pasta truffel met champignon en parmezaan

Pasta trffle with mushroom and parmesan

 

30.00

 

Tongschar met kokkels – savooikoolpuree, groene asperge en kervel

Sole with clams – cabbage puree, green asparagus and chervil

 

35.00

 

Grietbot met risotto van thaise curry – krabkroketjes en tomaat

Brill with thai curry risotto – Crab cookies and tomato

 

38.00

 

Filet pur ‘wit-blauw’ met seizoengroenten en frieten  (saus naar keuze)

Belgian beef filet with seasonal vegetables and belgian fries

(sauce of your choice)

 

38.00

 

Hertfilet en ragout met aardpeer – boschampignons, witloof en aardappelkroketjes

Venisson filet and ragout with jerusalem artichoke, mushrooms and potato croquettes

38.00

bottom of page