Van de Kaart
Voorgerechten - starters
Ravioli van kreeft , paksoi , bloemkool , bisque
Lobster ravioli with cauliflower and bisque
24.00
Carpaccio van rosbief met gerookte ganzenlever, champignon en chutney van tomaat
Roast beef carpaccio with goose liver, mushroom and tomato chutney
24.00
Asperges Vlaams
Asparagus flemish style
21.00
Spaghetti met kalfsragout ‘Milanese’ - mozzarella, salie en Coppaham
Spaghetti wit veal ‘Milanese’ - mozzarella, sage and Coppa ham
23.00
Gegrilde gamba met fideua pasta, ratatouille en lookboter
Grilled gamba with black pasta, ratatouille and garlic butter
24.00
Hoofdgerechten - main
Spaghetti met lamsoren, daslook en ratatouille groenten - parmezaan
Spaghetti with sea lavender, wild garlic and ratatouille vegetables - Parmesan
25.00
Zeetong op graat gebakken met salade, tartaarsaus en frieten
Sole ‘Meunière’ with salad, tartare sauce and belgian fries
38.00
Dorade met basmati - thaise curry, doperwt en lamsoren
Dorade with basmati rice - thai curry, peaas and sea lavender
30.00
Filet pur ‘Belgisch witblauw’ met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Belgian beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)
36.00
Pluma d’Iberico met broccoli, asperges, basilicum kroketjes
Puma d’Iberico with broccoli, asparagus and croquettes
32.00