top of page

van de 
Kaart

 

Voorgerechten – starters

 

 

Gamba met look – fideua pasta, ratatouille en beurre blanc

Gamba with garlic – fideua pasta, ratatouille vegetables and butter sauce

29.00

 

Kalfskroket met zwezerik – erwt, zilverui en pickles

Veal croquette with sweet breads – peas, silver onion and pickles

28.00

 

Asperges Vlaams

Asparagus flemish style

26.00

 suppl. gerookte eendenborst  /  suppl. smoked duck breast

28.50

Hoofdgerechten – Main dishes

 

Gegrilde tarbot met geprakte Ratte aardappel – artisjok, pesto en citroentijm

Grilled Turbot with crushed potato – artichoke, pesto and lemon thyme sauce

38.00

 

Filet pur met seizoengroenten en frieten  (saus naar keuze)

Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries

(sauce of your choice)

38.00

 

Pasta funghi met zomertruffel – asperge, tuinboon en parmezaan

Mushroom pasta and truffle with asparagus, broad bean and parmesan cheese

30.00

bottom of page