van de
Kaart
Voorgerechten – starters
Brandade van kabeljauw met gerookte zalm en kaviaar
mousse van tuinkruiden, brioche en soja
Cod brandade with smoked salmon and caviar – green herbs mousse, brioche and soy
30.00
Terrine van hert en ganzenlever
compote van vijg, witloofsalade en balsamico
Venison terrine with goose liver – fig chutney, chicory salad and balsamico
26.00
Cannelloni van fazant met cecina de buey
gele wortel, ricotta en mousseline
Pheasant cannelloni with spanish ham – carrot cream, ricotta and mousseline sauce
26.00
Carpaccio van knolselder met hervekaas – walnoot, vijgen en witloof
Celeriac carpaccio with cheese – walnut, figs and chicory
24.00
Coquilles met garnalen – bisque, bosui en schorseneren
Scallops with shrimps – bisque sauce, spring onion and salsify
29.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Pasta truffel met champignon en parmezaan
Pasta trffle with mushroom and parmesan
30.00
Tongschar met kokkels – savooikoolpuree, groene asperge en kervel
Sole with clams – cabbage puree, green asparagus and chervil
35.00
Grietbot met risotto van thaise curry – krabkroketjes en tomaat
Brill with thai curry risotto – Crab cookies and tomato
38.00
Filet pur ‘wit-blauw’ met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Belgian beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)
38.00
Hertfilet en ragout met aardpeer – boschampignons, witloof en aardappelkroketjes
Venisson filet and ragout with jerusalem artichoke, mushrooms and potato croquettes
38.00