Van de Kaart

Voorgerechten - starters

 

Ravioli van kreeft , paksoi , bloemkool , bisque

Lobster ravioli with cauliflower and bisque

24.00

 

Carpaccio van rosbief met gerookte ganzenlever, champignon en chutney van tomaat

Roast beef carpaccio with goose liver, mushroom and tomato chutney

 

24.00

 

Asperges Vlaams

Asparagus flemish style

 

21.00

 

Spaghetti met kalfsragout ‘Milanese’ - mozzarella, salie en Coppaham

Spaghetti wit veal ‘Milanese’ - mozzarella, sage and Coppa ham

 

23.00

 

Gegrilde gamba met fideua pasta, ratatouille en lookboter

Grilled gamba with black pasta, ratatouille and garlic butter

24.00

Hoofdgerechten - main

Spaghetti met lamsoren, daslook en ratatouille groenten -  parmezaan

Spaghetti with sea lavender, wild garlic and ratatouille vegetables - Parmesan

 

25.00

 

Zeetong op graat gebakken met salade, tartaarsaus en frieten

Sole ‘Meunière’ with salad, tartare sauce and belgian fries

 

38.00

 

Dorade met basmati - thaise curry, doperwt en lamsoren

Dorade with basmati rice - thai curry, peaas and sea lavender

 

30.00

 

Filet pur ‘Belgisch witblauw’ met seizoengroenten en frieten  (saus naar keuze)

Belgian beef filet with seasonal vegetables and belgian fries

(sauce of your choice)

 

36.00

 

Pluma d’Iberico met broccoli, asperges, basilicum kroketjes

       Puma d’Iberico with broccoli, asparagus and croquettes

32.00