van de
Kaart
Voorgerechten – starters
Gerookte zalm met avocado – aardappel, sesam en groen asperge
Smoked salmon with avocado – potato, sesame and green asparagus
26.00
Krokant gebakken zwezerik– erwt, boterboon en dragon
Crispy sweet breads – peas, beans and tarragon
30.00
Coeur de boeuf tomaat & mozarrella – basilicum dip
Tomato & mozarrella – basil dip
26.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Zeetong meuniere met tartaarsaus – slahart en frieten
Sole meuniere with tartar sauce – lettuce and belgian fries
45.00
Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)
38.00
Pasta funghi met zomertruffel – groene asperge, erwt en parmezaan
Mushroom pasta and truffle with asparagus, broad bean and parmesan cheese
30.00
Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 25,00 – hoofdgerecht 35,00