van de
Kaart
Voorgerechten – starters
Kreeftenravioli met bisque – bloemkool en paksoi
(suppl. 10g Osietra Royal Belgian Caviar – 20,00)
Lobster ravioli with bisque – cauliflower en boksoy
(suppl. 10g Osietra Royal Belgian Caviar – 20,00)
29.00
Kalfskroket met zwezerik – erwt, zilverui en pickles
Veal croquette with sweet breads – peas, silver onion and pickles
28.00
Japans groenten flensje – limoen, koolrabi en shiitake
Japanese vegetable pancake – lime, kohlrabi and shiitake
26.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Wilde zeebaars met gerookte paling – geplette aardappel, tomaat en spinazie
Wild sea bass with smoked eel – crushed potato, tomato and spinach
38.00
Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)
38.00
Pasta stracciatella – groene asperge, shiitake en pijnboompit
Pasta stracciatella – green asparagus, shiitake and pinenut
30.00