van de
Kaart
Voorgerechten - Starters
Tartaar zeebaars – noedels, komkommer en soja
Sea bass tartare – noodles, cucumber and soy
​
29.00
Ragout van Fazant – ganzenlever, brioche en boschampignon
Pheasant stew with goose liver, brioche and mushroom
​
32.00
Krokant van geitenkaas – couscoussalade, veldsla en chili dip
Goat cheese crisp- couscoussalad with chili dip and green salad
​
26.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Gegrilde tarbot met Ratte patat – kreeftenbearnaise
Grilled turbot with mashed potatoes – lobster bearnaise
52.00
Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Suppl. ganzenlever + 12.50
Beef filet with seasonal vegetables and Belgian fries
(sauce of your choice)
42.00
Ravioli eekhoorntjesbrood – truffel , bosui en Parmezaan
Mushroom ravioli – truffle, spring onion and Parmesan
​
39.00
​
​
​
Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 28,00 – hoofdgerecht 38,00
​
​
