van de
Kaart
Voorgerechten – starters
Kort gebakken tonijn – bulgur salade, soja en beukenzwam
Tuna tataki with bulgur salad, soy and beech mushroom
29.00
Krokante zwezerik– geprakte aardappel, spekjes en zure room
Crispy sweetbreads – mashed potatoes, bacon and sour cream
30.00
Carpaccio van knolselder – salade van walnoot, hervekaas en vijgjes
Celeriac carpaccio – walnut, Herve cheese and figs salad
26.00
Hoofdgerechten – Main dishes
Zeetong ‘beurre rouge’ – julienne groenten, aardpeer en polderaardappel
Sole meuniere with butter sauce – fine vegetables, jerusalem artichoke and potatoe
45.00
Fazant ‘fine champagne’ – wintergarnituur met kroketjes
Pheasant ‘fine champagne’ sauce – seasonable vegetables and potato croquettes
38.00
Filet pur met seizoengroenten en frieten (saus naar keuze)
Beef filet with seasonal vegetables and belgian fries
(sauce of your choice)
39.00
Pasta funghi met wintertruffel – pompoen, salie en Parmezaan
Mushroom pasta and truffle with pumpkin, sage and parmesan cheese
30.00
Onze gerechten van het menu kunnen eveneens à la carte gekozen worden
Voorgerecht 25,00 – hoofdgerecht 38,00